Logo-TDC-MarketingLogo-TDC-Marketing

unlock your sales potential

Jouw regionale expert in effectief sales management!

Vijf mensen van het verkoopteam kijken vol blijschap naar de sales cijfers op een laptopscherm.

Als regionaal opererend salesbureau begrijpen we hoe essentieel een goed georganiseerd en resultaatgericht sales management is voor het succes van jouw bedrijf. 


Met onze bewezen aanpak helpen we jouw verkoopprestaties te verbeteren, klantrelaties te versterken en je omzet te verhogen. 


Ontdek hieronder hoe onze sales management strategieën het verschil kunnen maken voor jouw onderneming. 

Zo helpen wij jouw verkooporganisatie

Verkoopstrategie en planning

Sales performance management

We beginnen met het ontwikkelen van een doelgerichte verkoopstrategie die is afgestemd op jouw specifieke doelen en doelgroep. Samen met jou bepalen we de juiste verkoopmethoden, stellen we haalbare doelstellingen vast en creëren we een realistisch actieplan om deze doelen te bereiken.

Het meten van de prestaties van je verkoopteam is van cruciaal belang om inzicht te krijgen in hun effectiviteit. We implementeren een sales performance management systeem om de voortgang van individuele verkopers en het team als geheel te volgen. Op basis van deze gegevens kunnen we gerichte feedback geven en waar nodig bijsturen en coachen om de verkoopresultaten te optimaliseren.

Effectieve sales training

Klantrelatiebeheer

Een goed opgeleid verkoopteam is van onschatbare waarde voor het behalen van succes. Onze ervaren sales professionals bieden effectieve trainingen die jouw verkoopteam voorzien van de benodigde vaardigheden en technieken om leads om te zetten in tevreden klanten. We besteden aandacht aan klantgerichtheid, onderhandelingstechnieken en het sluiten van deals.

Het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties is de sleutel tot langdurig succes. Onze sales management aanpak omvat ook strategieën om de betrokkenheid van klanten te vergroten en klantloyaliteit op te bouwen. We stimuleren proactieve communicatie, bieden oplossingen op maat en zorgen ervoor dat klanttevredenheid altijd onze hoogste prioriteit heeft.

Waarom kiezen voor TDC Marketing

Logo TDC MarketingLogo TDC Marketing in de kleuren oranje en koningsblauw.
Logo TDC MarketingLogo TDC Marketing in de kleuren oranje en koningsblauw.
Logo TDC MarketingLogo TDC Marketing in de kleuren oranje en koningsblauw.

Regionale expertise

Als een lokaal marketingbureau begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van regionale bedrijven. Onze sales management strategieën zijn afgestemd op de specifieke marktdynamiek van jouw regio.

Resultaatgericht

Bij TDC Marketing zijn meetbare resultaten onze drijfveer. We streven naar een aanzienlijke verbetering van je verkoopprestaties en omzet.

Samenwerking

Zijn jullie er klaar voor?

Ben je klaar om je sales management naar een hoger niveau te tillen? 


Neem vandaag nog contact op met TDC Marketing voor een vrijblijvend gesprek. 


Samen kunnen we een op maat gemaakte sales management strategie ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.


Ontdek de kracht van effectief sales management met TDC Marketing 


Jouw partner in succes![


Logo TDC MarketingLogo TDC Marketing in de kleuren oranje en koningsblauw.

Jouw input is van onschatbare waarde voor ons werk. We werken nauw samen met jou om de best mogelijke resultaten te bereiken en jouw visie te realiseren.

Ervaring en expertise

TDC Marketing

Randstad 22-46

1316 BZ Almere

Tel. 036-5253950

E-mail: info@tdcmarketing.nl


Bel of mail nu voor een afspraak!

Met jarenlange ervaring en een deskundig team van salesprofessionals staan we klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Deze website is Dude approved; goedgekeurd door the dude company uit Almere.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Weigeren

OK